Liefde | Ceremonie vol Liefde

Woorden vol Liefde

Wie kan beter verwoorden wat een Ceremonie vol Liefde voor jullie kan betekenen, dan ‘mijn’ bruidsparen zelf. Hieronder lees je hun woorden vol liefde, die mij, elke keer als ik ze weer lees, enorm raken…

Trouwceremonie | Ceremonie vol Liefde

“Lief aanstaand bruidspaar, als we jullie slechts een tip mogen geven in aanloop naar jullie grote dag: kies dan in hemelsnaam voor Jessica als jullie BABS.

Weken na onze bruiloft krijgen we nog steeds complimenten over hoe mooi en persoonlijk de ceremonie was. Jessica luisterde oprecht naar ons verhaal, kwam met ideeën die perfect aansloten bij onze dag en vertaalde het geheel naar een voor ons prachtig verhaal.

Toen de verbinding tijdens onze eerste kennismaking met Jessica via Zoom (het was nog lockdown) even wegviel, keken we elkaar aan en wisten we eigenlijk al: hopelijk gaat dit onze BABS worden. En we zijn dolbij dat we die keuze gemaakt hebben!”

Bruidspaar: Martijn en Marieke
Foto: Brechje Verhoeven Fotografie

huwelijksceremonie | ceremonie vol liefde

“Jessica is een fantastische vrouw, ze is betrokken, creatief, oprecht geïnteresseerd en luisterde goed naar onze wensen. Door haar inzet leek het tijdens de ceremonie alsof ze ons al 10 jaar kende. En dat is ongelooflijk knap aangezien het erg kort dag voor haar was om de ceremonie voor te bereiden. De ceremonie paste helemaal bij ons, ze betrok de aanwezigen erbij en dat zorgde voor een fijne, relaxte sfeer. Naderhand hebben wij ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen van vrienden en familie, hoe mooi ze de ceremonie wel niet vonden. Er werd gelachen en ook niet iedereen hield het droog. Het was prachtig! Daarom zouden wij iedereen Jessica graag aanraden. Als wij het over zouden doen, zouden we weer voor haar kiezen. Een en al lof!”

Bruidspaar: Alex en Annelie
Foto: Danna Fotografie

trouwen | Ceremonie vol Liefde

“Als we terugkijken op onze bruiloft en de keuzes die we hebben gemaakt, komt altijd één onderdeel terug: de beste beslissing die we konden maken was om Jessica in te huren als trouwambtenaar! Vanaf de eerste kennismaking was er meteen een goeie klik met Jessica. Voor je het weet heb je het gevoel dat je je verhaal met een goede vriendin aan het delen bent. Voor ons was het belangrijk dat ‘het moment’ persoonlijk was en ons verhaal echt op de juiste manier werd verteld. Naast de gezellige gesprekken belde ze ook nog onze vrienden en familie voor leuke anekdotes waardoor er ook voor ons een verassingselement in de ceremonie zat. Wat werd het een prachtig, liefdevol en grappig verhaal, precies zoals wij het van tevoren in gedachten hadden en een beetje meer. Jessica denkt fantastisch mee, zelfs met details waar je zelf van tevoren niet op komt. We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad van onze vrienden en familie. Voor ons staat vast dat dankzij Jessica onze toch al perfecte dag, een stukje perfecter is geworden!”

Bruidspaar: Luuk en Yvonne

Trouwambtenaar | Ceremonie vol Liefde

“Wij wilde graag een persoonlijke bruiloft. Jessica sprak ons daarom erg aan. Wij hebben een aantal gesprekken/ gezellige momenten gedeeld. En vanuit daar is zij de ceremonie gaan schrijven. Onze ceremonie was hierdoor erg persoonlijk en een samenhangend geheel. Ons hele leven was in de ceremonie verwerkt. Wij raden andere bruidsparen zeker aan om contact op te nemen met Ceremonie vol liefde.”

Bruidspaar: Patrick en Laura
Foto: Ringelberg Fotografie

Liefde vieren | Ceremonie vol Liefde

“Als je twijfelt tussen een BABS van de gemeente of een zelfstandige BABS dan zou ik zeker eens met Jessica gaan praten. We kwamen haar tegen op een Trouwbeleving Beurs in Veghel. Ze raakte me direct en gezien de corona maatregelen wilde we toch iets bijzonders van onze ceremonie maken. Na een kennis/klik gesprek was die keuze snel gemaakt. Jessica gaat onze ceremonie doen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Ze denkt goed met je mee en is flexibel en goed te bereiken. Ze maakt een ceremonie echt persoonlijk en vooral in corona tijden waardoor je beperkt wordt in alles is een intieme en persoonlijke ceremonie wat je wil. Een (Schrobbelèr) toast tijdens de ceremonie, veel contact met vrienden en familie, een verrassing tijdens de ceremonie, ze heeft ons echt verrast! We zullen onze dag en Jessica nooit vergeten. Nogmaals dank voor alle mooie en lieve woorden tijdens de ceremonie. We hebben veel complimenten over je mogen ontvangen. Ze zeggen wel eens ‘Bij twijfel niet doen’, maar in deze situatie zeg ik ‘Bij twijfel DOEN!”

Bruidspaar: Erwin en Toanne
Foto: Ingrid Driessen

Ervaring | Ceremonie vol Liefde

“In oktober heeft Jessica de ceremonie van ons huwelijk vertrokken. Ze heeft dit op een ontzettend persoonlijke en warme manier gedaan, op die manier paste de ceremonie volledig bij ons. We waren heel blij met de aangename communicatie waarbij Jessica ons helemaal heeft weten te doorgronden, zo bleek ook tijdens de ceremonie. En ondanks dat het huwelijk een serieuze aangelegenheid is, was er tijdens de ceremonie genoeg ruimte voor humor en emotie. Heel erg bedankt Jessica, we kunnen je van harte aan iedereen aanbevelen!”

Bruidspaar: Tim en Sabine
Foto: Linda Baretti

Ceremoniespreker | Ceremonie vol Liefde

“Prachtige woorden, een mooie trouwakte, hele toffe gelofte kaartjes, een heel leuk cadeau tijdens onze ceremonie, en wat een fijne vrouw is Jessica! Zo ontzettend blij dat we voor haar gekozen hebben, echt een aanvulling op je ceremonie!”

Bruidspaar: Cor en Joke
Foto: Suzanne Pijnenburg Fotografie

jawoord | Ceremonie vol Liefde

“Wat een geweldige ceremonie hebben wij gehad! Iedereen heeft er zo van genoten en we hebben enorm veel complimenten gehad over de persoonlijke ceremonie. Er waren een aantal gasten die tegen de ceremonie opzagen omdat ze lang op een stoel naar een saai verhaal moesten luisteren maar dat bleek op onze bruiloft zeker niet het geval. De meeste hebben niet eens in de gaten gehad dat de ceremonie ruim een uur heeft geduurd. Jessica is echt een topper, we hebben ruim 5 uur met haar gekletst in de weken voorafgaand aan onze bruiloft en daar heeft ze een heel mooi verhaal van gemaakt. Dus wil jij ook graag een persoonlijke ceremonie, ga dan zeker met Jessica in gesprek!”

Bruidspaar: Gerwin en Manon
Foto: Hylke Greidanus

Huwelijk | Ceremonie vol Liefde

“Jessica heeft voor ons een super mooie ceremonie voorbereid. Het contact met Jessica was heel erg prettig. Erg persoonlijk en heeft alle tijd voor ons genomen om onze verhalen te horen. De ceremonie was net als de eerdere gesprekken persoonlijk en iedereen heeft kunnen lachen en ook een traantje weggepinkt. Wij kunnen iedereen aanraden om Jessica te vragen om een persoonlijke ceremonie te schrijven!”

Bruidspaar: Tim en Vanity
Foto: Raisa Zwart Photography