Mogelijkheden

 

Wettelijk huwelijk

Trouwen in jullie eigen gemeente maar dan met mij als jullie trouwambtenaar? Dat is mogelijk! Ik ben in 2019 beëdigd als BABS door de Rechtbank in ‘s Hertogenbosch. Als jullie de aanvraag voor jullie huwelijk indienen bij jullie gemeente en aangeven dat je mij als trouwambtenaar meeneemt, dan regel ik de rest. Voor het meenemen van een eigen trouwambtenaar rekent een gemeente vaak extra kosten. Vraag bij jullie gemeente wat de bijkomende kosten zijn. Wil je deze extra kosten voorkomen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een ceremonieel huwelijk.

Ceremonieel huwelijk

Steeds meer stellen kiezen voor een ceremoniëel huwelijk. Dit is géén rechtsgeldig huwelijk! Van te voren trouw je daarom voor de wet door een gratis (of eenvoudige) huwelijksvoltrekking bij jullie gemeente.
Hiervoor moeten jullie getuigen ook aanwezig zijn, het is slim om daar vooraf even over na te denken.
Nu het officiele huwelijk geregeld is, heb je alle mogelijkheden om jullie ceremonie waar dan ook maar te laten plaatsvinden! Alles kan, er zijn geen beperkingen meer.
Het wordt een dag vol liefde, met een ceremonie vol liefde! De dag zal niet te onderscheiden zijn van een echte huwelijksceremonie.
Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden van deze ceremonie.

Herbelofte

Denk jij ook regelmatig: “Als ik nu mijn bruiloft over mocht doen, dan deed ik het helemaal anders” dat kan dus!
Met een herbelofte naar elkaar toe, beleef je opnieuw deze speciale dag. Soms wordt hiervoor gekozen naar aanleiding van een heftige periode. Vaker is dit als echtparen al een langere tijd getrouwd zijn en graag een feestje willen geven. Het is super speciaal als jullie de gasten verrassen met een Renewing of the vows ceremony! Je kan het maken zoals je zelf wil, ik denk graag met jullie mee!

 

Kennismaken?

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mij en mijn werkwijze?
Laten we dan geheel vrijblijvend eens kennismaken. Dit kan telefonisch, via Skype of stuur een mailtje. Als we beiden het gevoel hebben dat het klikt en ik iets voor jullie mag betekenen, maken we een volgende afspraak. Al jullie wensen en ideeën rondom de ceremonie komen dan aan bod. Daarnaast vertel ik jullie graag meer over alle mogelijkheden tijdens de ceremonie.

Ik kijk ernaar uit voor jullie een ceremonie vol liefde te ontwerpen!
Ceremonie | Ceremonie vol Liefde