Tips voor een tóp team op jouw trouwdag

Een prachtige unieke dag voor een bruidspaar vormgeven gaat het beste als alle leveranciers goed met elkaar samen werken.

Samenwerken is een connectie maken, elkaar de kans geven om het beste bij de ander naar boven te halen. Die samenwerking rondom jullie trouwdag met de leveranciers onderling, is precies wat jullie op jullie trouwdag los mogen laten. Daarom geef ik jullie graag deze tips voor een tóp team op jouw trouwdag.

Je geeft de organisatie voor deze dag niet alleen uit handen aan jullie ceremoniemeester. Sterker nog, ook de ceremoniemeester doet dit voor slechts één dag. In veel gevallen kies je als ceremoniemeester een vriend of vriendin die dicht bij jullie staat. De organisatie van de dag laat je (als het goed is) daarna als bruidspaar helemaal los. Maar, deze vriend(in) gun je het ook om te mogen genieten van jullie trouwdag!

Gelukkig staat de ceremoniemeester er niet alleen voor. Samen met een heel team, door jullie samengesteld, zorgt hij ervoor dat jullie alleen nog maar hoeven te stralen.
Denk bij dit team bijvoorbeeld aan een fotograaf, bloemist, weddingplanner, gastvrouw van de locatie, trouwambtenaar en ga zo nog maar even door.
Op de dag zelf is het daarom heel belangrijk dat deze leveranciers elkaar even de hand schudden, van te voren even een praatje maken en de details met elkaar doornemen.
Wellicht kunnen zij die connectie ook vóór de dag zelf al gemaakt hebben. Er zou zomaar een moment op jullie dag kunnen zijn, waarop die afstemming heel belangrijk is. Stel ze dus gerust aan elkaar voor, zodat ze de mogelijkheid hebben om dat belangrijke moment samen al te bespreken.

De kans dat er na die kennismaking irritaties ten opzichte van elkaar komen maak je zo meteen een heel stuk kleiner. Dat is weer heel erg fijn voor de ceremoniemeester én voor jullie als bruidspaar!

Hieronder stel ik een aantal hele fijne leveranciers aan jullie voor. Stuk voor stuk toppers om mee samen te werken én jullie trouwdag perfect te maken!

Bekijk hier de Tips voor een tóp team op jouw trouwdag

Wat is hierop jouw antwoord?