Liefde | Ceremonie vol Liefde

Wie ben ik?

Van harte proficiat met jullie voorgenomen huwelijk!
Wat leuk dat je op mijn pagina kijkt.
Kijk lekker rond, en neem gerust vrijblijvend contact met me op als je ergens vragen over hebt.

Ceremonie vol liefde | Jessica van Strien

In januari 2018 startte ik mijn eigen bedrijf als zelfstandig teamtrainer en coach: Kairos in Motion. Een jaar later kwam er een vacature als trouwambtenaar bij de gemeente Son en Breugel & Nuenen, Nederwetten. Dat leek me zó leuk!
Vol enthousiasme begon ik aan het avontuur als trouwambtenaar, naast mijn eigen bedrijf.

Ik ontdekte dat het trouwen heel bijzonder en vooral ontzettend gaaf was om te doen! Al snel kreeg ik mijn eerste aanvragen van bruidsparen buiten de gemeente. Vandaar dat ik mijn tweede bedrijf oprichtte! Zo snel kan het gaan…

Op mijn instagram-account is nog veel meer te vinden over mij, dus zoek me gerust eens op en volg me.

Achtergrond:

Mijn achtergrond vanuit het onderwijs en het theater vormen de perfecte basis om te presenteren voor grote groepen. Daarnaast heeft het mijn interesse in verhalen vertellen gevormd.
Ik houd van verhalen beluisteren én deze zo te vertellen dat mensen er helemaal in meegaan. Ik noem het smeuiig vertellen, in alle geuren en kleuren. Zodat het lijkt dat je het net alsof je het weer even opnieuw beleeft!

Met een enorme passie en enthousiasme daag ik mezelf steeds verder uit om de mooiste unieke ceremonies te creëren. Ben je benieuwd naar hoe ik dat aan pak?
Lees daarover meer bij mijn werkwijze.

Ten slotte…

Ik kan jullie nog zo veel vertellen over het belang van een echte spreker bij jullie ceremonie. Maar ik kan het nooit zo goed vertellen als dat ervaringsdeskundigen dat doen. En die zijn er! Zij maakten mee dat de tranen over hun wangen rolden, schitteringen in hun ogen ontstonden en kippenvel op hun armen stond. Ik heb het natuurlijk over de toppers van bruidsparen die mij hun verhalen toevertrouwden. Zij weten je als geen ander te vertellen hoe een Ceremonie vol Liefde klinkt.

Trouwambtenaar | Ceremonie vol Liefde

“Ik ga op zoek naar jullie unieke verhaal,

maak daar een mega persoonlijke ceremonie van,

die ieders hart zal raken!”

Liefs, Jessica